Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Money Pro: Personal Finance

Spravujte své finance jako profesionál. S touhle aplikací pro Mac si upravíte finanční návyky, které jste doposud měli. Nezáleží na tom, jestli chcete něco pro své osobní účely nebo podnikatelské, do obou situací se tato aplikace hodí.

Původní cena: 799 Kč (449 Kč)

Noizio — focus, relax, sleep

Soustředění se na úkol, na který potřebujete klid, je velice důležité. Aplikace Noizio vám s tím může být nápomocná. Dokáže utopit hluk z ulice a umožní vám se více soustředit na práci, abyste mohli zvýšit vaši produktivitu. Aplikace pro ekvalizér vám dokáže navodit tu správnou atmosféru.

Původní cena: 129 Kč (zdarma)

Forecast Bar – Weather + Radar

Mějte aktuální počasí pod drobnohledem, a to přímo na horní liště vašeho Macu. Najdete zde aktuální předpověď počasí a k dispozici máte předpověď až 14 dní dopředu. Interface aplikace si můžete přizpůsobit svým potřebám.

Původní cena: 199 Kč (zdarma)

Slevy her pro Mac na Steamu

Plane Mechanic Simulator

Původní cena:19,99€ (7,19€)

Abandon Ship

Původní cena:19,99€ (11,99€)

Lust for Darkness

Původní cena:14,99€ (4,49€)

Farm Manager 2018

Původní cena:19,99€ (5,39€)

Dnes nejčtenější

.