Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

DeskCover

Potřebujete se při práci s Macem soustředit. To může být pěkný oříšek, obzvlášť v případě, že pracujete s více okny najednou. To se bude určitě hodit DeskCover, který zvýrazní aplikaci, kterou právě používáte a schová nepořádek na vaší ploše.

Původní cena: 129 (zdarma)

Layouts Lab – Templates

Správná Keynote není jen dobře odprezentovaná, nejlepší je taková, která vizuálně zaujme a obsahuje všechny potřebné informace. V takovém případě sáhněte po šablonách pro Apple Keynote, určitě vám pomůže zvládnout druhou část a obsahově zazářit.

Původní cena: $24.99 $1.99

iVI

Aplikace iVI je nejlépe hodnoceným konvertorem videí v App Store. Pomůže vám s přenesením vašeho videa na iTunes nebo iMovie. Automaticky identifikuje televizní pořady a filmy, přidává plakáty, filmové zápletky nebo podrobnosti epizody, seznamy obsazení a další.

Původní cena: 599 Kč (149 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

Car Mechanic Simulator 2018

Původní cena: 19,99€ (8,39€)

Cooking Simulator

Původní cena: 16,79€ 14,27€)

Thief Simulator

Původní cena: 19,99€ (12,39€)

S.W.I.N.E. HD Rematric

Původní cena: 9,99€ (8,49€)

Dnes nejčtenější

.