Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci získáte tak, že kliknete na titulek s jejím názvem.

Zombie Royale

Stýskalo se vám po nemrtvých? Už nemusí. Hra Zombie Royal vám naservíruje ty nejkrvelačnější zombies přímo na displej vašeho iOS zařízení. Dovedete si v nastalé zombie  apokalypse správně poradit a přežít co nejdéle?

Flighty – Live Flight Tracker

Zajímá vás, kdy přistane vaše letadlo, zda bude mít zpoždění a kdy přesně byste měli být na letišti, abyste svůj let nezmeškali, ale ani na něj nečekali zbytečně dlouho? Veškeré informace o vašem letu vám poskytne aplikace Flighty – Live Flight Tracker.

SuperFX: Effects Video Editor

Aplikace SuperFX: Effects Video Editor slouží k chytré a nápadité úpravě vašich videí. Stačí vybrané video  nahrát do aplikace, vybrat pro něj ty správné efekty, a pak už se se svým dílem zkrátka jen pochlubit rodině a přátelům.

Aura: Sleep Calm & Relax

Máte problém s klidným spánkem, usínáním, máte pocit, že se příliš mnoho stresujete, případně se nedokážete správně uvolnit a relaxovat? Se vším vám pomůže aplikace Aura: Sleep Calm & Relax, která vám pro každou příležitost nabízí ty správné zvuky a melodie.

Color Fill 3D

Jakmile jednou začnete, už nebudete moci jen tak přestat. Váš úkol ve hře Color Fill 3D je jen jeden a vypadá zdánlivě jednoduše: musíte barevně vyplnit všechny bloky. Hra má stovky unikátních úrovní a slibuje doslova hodiny zábavy.

Selfie Tune Editor

Chcete na svých selfies vypadat zkrátka dokonale a neodolatelně? Vyzkoušejte aplikaci Selfie Tune Editor, která vaše fotografie snadno a rychle vyladí do nejmenšího detailu. Je libo jiná barva vlasů, fotka jak z titulní stránky časopisu nebo dokonalá retuš? Pro Selfie Tune Editor není nic problém.

Dnes nejčtenější

.