Zavřít reklamu

Víkend se blíží. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, u vody nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Ex_Machina

Caleb je čtyřiadvacetiletý programátor v největší internetové společnosti na světě. Jednoho dne vyhraje soutěž, díky které může strávit celý týden na horské chatě svého šéfa, vědce Nathana. Když ale na vzdálenou chatu dorazí, zjistí, že jeho úkolem je zúčastnit se podivného a fascinujícího experimentu, v jehož rámci bude muset komunikovat s první skutečnou umělou inteligencí.

  • 39,- zapůjčení / 49,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Snímek Ex_Machina získáte zde

Noční zvířata

Oscaroví herci Amy Adams a Jake Gyllenhaal ztvárňují ústřední role v dramatickém romantickém thrilleru Toma Forda. Sledujeme hlavní dvojici, žijící v nepříliš uspokojivém manželství. Amy je kurátorkou v galerii moderního umění, která po nocích bdí v luxusním sídle, z nějž pro změnu opakovaně utíká její muž. Jednoho dne obdrží Amy rukopis románu Noční zvířata z pera jejího bývalého manžela Edwarda a věci naberou nečekaný spád.

  • 39,- zapůjčení / 49,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Noční zvířata najdete zde

Twister

Příroda si s lidmi umí zahrát opravdu nepěkným způsobem. Důkazem je katastrofický snímek Twister z počátku druhé poloviny devadesátých let minulého století, v němž příroda skutečně nikoho nešetří. Tornádo, které udeřilo, ničí vše, co mu přijde do cesty, a blíží se rychlostí 300 mil v hodině. Zatímco všichni Twisteru utíkají, dvojice vědců se mu v rámci své  práce musí postavit do cesty.

  • 39,- vypůjčení / 49,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Twister stáhnete zde

8. Míle

O tom, jak těžké může být vymanit se z neutěšeného rodinného prostředí a dát se na úspěšnou dráhu rappera, vypráví snímek 8. míle. V hlavní roli mladíka Jimmiho uvidíme hudebníka Eminema. Jimmi se ve svém domovském Detroitu účastní rapové soutěže. Název 8. míle je inspirován dlouhou detroitskou ulicí, která odděluje „bílou čtvrť“ od  té chudinské, plné karavanů a zchátralých domů. Zarapujte o víkendu s Eminemem o máminých špagetách.

  • 39,- vypůjčení / 49,- zakoupení
  • Angličtina

Snímek 8. míle získáte zde

Notting Hill

Rap není vaším šálkem čaje? Pak si o tomto víkendu můžete dopřát třeba starou dobrou devadesátkovou romantiku v podání Hugha Granta a Julie Roberts. Anna Scott je jednou z nejslavnějších hereček, zatímco William Tracker vlastní knihkupectví ve čtvrti Notting Hill. Když se jejich cesty zkřízí, hledají oba protagonisté odpověď na otázku, zda se do sebe mohou dva lidé zamilovat, zatímco se celý svět dívá.

  • 39,- zapůjčení / 49,- zakoupení
  • Angličtina

Film Notting Hill získáte zde

Mama

Pokud nefandíte ani romantice a raději se chcete o víkendu pořádně bát, můžete vyzkoušet hororový snímek Mama. Když Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) najde po pěti letech usilovného hledání své neteře Lilly a Victorii v opuštěné chatě uprostřed lesů, čeká ho nelehký úkol. Kromě snahy o socializaci obou dětí se ale bude muset potýkat ještě s jednou, mnohem znepokojivější a potenciálně  smrtelnou hrozbou.

  • 39,- zapůjčení / 49,- zakoupení
  • Angličtina

Film Mama získáte zde

 

Dnes nejčtenější

.