Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Neo Monsters

Vytvořte si armádu monster, které vám budou složit a vydejte se do boje čtyři na čtyři. Získávejte nové přírůstky do své kolekce a sbírejte silnější monstra. Poté se můžete vydat do online světa a prozkoumat nebezpečí, které na vás čekají v PvP soubojích.

Videdit – Handy Video Editor

Editujte vaše video a odlište ho. Ano, můžete zde dělat střihy, vkládat přechody nebo ořezávat obraz, ale tím možnosti kreativity nekončí. Stačí jenom využít nástroje, které Videdit nabízí. Obraz v obrazu, udělat si koláž a spoustu dalšího.

AR Measure

Nemusíte s sebou nutně nosit metr, abyste v případě nouze změřili vzdálenost. S příchodem rozšířené reality se i váš iPhone může stát pomyslným metrem, který bez problému změří vzdálenost z bodu A do B. Měření si jednoduše můžete uložit na později a spoustu dalších vychytávek.

Pixomatic photo editor

Upravte si své fotky a nejen to. Pixomatic dokáže vystřihnout i komplexní obrázky z pozadí, takže můžete vytvářet opravdová kouzla. Chcete snad udělat zajímavou fotomontáž či vytvořit něco nerealistického. Tohle je aplikace pro vás.

Scan My Document – PDF Scanner

Nemusíte mít nutně skener po ruce, abyste dokumenty, které vám leží na stole, dostali do formátu PDF. Jednoduše vezměte váš iPhone do ruky, spustí aplikaci a skenujte. Jen pozor, měli byste mít klidnou ruku. Vše potom jednoduše můžete sdílet.

Cellular Network Signal Finder

Chystáte se do přírody? Určitě jste zažili situaci, že signál z ničeho nic zmizel a nemohli jste se nikomu dovolat. S touto aplikací této situaci můžete předejít a ušetřit si tak nepříjemnou situaci, která by jinak nastala. Najděte si místo na své táboření tak, abyste byli neustále na příjmu.

Speckle – Lens bokeh

Nejde vám udělat portrétní fotka. Nezoufejte, protože tím nic nekončí. S touhle aplikací si uděláte úžasnou hloubku ostrosti, a to přesně tak, jak si jen představujete. Vyberete si, co má zůstat v popředí a co naopak má být rozmazáno v pozadí. Lehčí už to nebude.

 

Dnes nejčtenější

.