Zavřít reklamu

Známé herní série si poslední dobou nachází cestu také na mobilní zařízení a univerzum Warhammeru není žádnou výjimkou. Her z tohoto světa vychází do roka rovnou několik, většina z dílen různorodých studií, avšak tentokrát se toto temné fantasy RPG podívalo také na iOS. Stojí za ním vývojáři z Perchang a byť Warhammer Quest 2: The End Times vyšlo již před nějakou dobou, tvůrci pořád pracují na aktualizacích a přidávají do hry nový obsah. A zároveň si připravili pro nové hráče příjemné překvapení, které jistě ocení fanoušci, jenž si titul chtěli vyzkoušet.

Hratelnost pravděpodobně nemusíme moc popisovat, celá hra se totiž točí okolo řemeslně zpracovaných tahových soubojů s nezvykle vysokou obtížností. Nechybí izometrický pohled, který vám však dovolí volně pohybovat kamerou a prohlédnout si scénu ze všech stran. Tato příjemná vychytávka vám pomůže se pořádně ponořit do lítých bitev v líbivém grafickém hávu, doprovázejícím skvělou hratelnost a vynikající hudební podkres. Vývojáři si vyhráli také s detaily a celkovým zážitkem, takže se fanoušci Warhammeru rozhodně mají na co těšit. Příběh sice příliš nepotěší, ale zato vám hra dovolí vybrat si několik hrdinů, s nimiž výpravu podniknete. V nejnovější aktualizace tvůrci rozšířili výběr o nemrtvého válečníka zvaného Grave Guard, jenž je k dispozici zdarma.

RPG prvky jsou znát na každém rohu, takže příznivci her na hrdiny se dočkají kromě prozkoumávání obrovského temného fantasy světa také různorodých hospod, kde mohou po dlouhém dni plném bojů v dungeonech složit hlavu a doplnit staminu. Zkrátka není nad čím váhat a hru vřele doporučujeme. Naše tvrzení je podloženo několika stovkami kladných recenzí a samotným komerčním úspěchem, který titul sklidil. Vývojáři se však rozhodli nalákat další příznivce tohoto univerza, a tak je hra zdarma ke stažení na App Store v rámci speciální akce, která potrvá do 25. července. Troufnete si vydat se do surového světa Warhammeru?

Dnes nejčtenější

.