Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

The Audio Converter

Někdy se stane, že narazíte na formát, který zrovna nevyhovuje vašemu zařízení. Oblíbenou hudbu či video můžete s pomocí tohoto konvektoru snadno přeměnit na příjemnější a nemusíte tudíž řešit nové programy.

Původní cena: 149 Kč (zdarma)

Export for iTunes

Používáte iTunes, ale rádi byste měli obsah i jinde než pouze v aplikaci? Export for iTunes by vám s tímto problémem mohl pomoci. Exportuje svá oblíbená alba a hudbu do místních složek, extrerních uložišť či jednotek USB. Dále můžete soubory přesunout do formátu MP3 nebo aac.

Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Mouse Hider

Unikátní aplikace, která vám pomůže skrýt kurzor ve vašem MacOS zařízení. Mouse Hider dokáže zeslabit kurzor a ten je poté méně rušivý na obrazovce. Aplikace má několik druhů nastavení tak, aby vám co nejlépe vyhovovala.

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

Biotope

Původní cena: 19,90€ (16,91€)

LOST ORBIT: Terminal Velocity

Původní cena: 12,99€ (2,59€)

House Flipper

Původní cena: 16,79€ (11,75€)

Expect The Unexpected

Původní cena: 6,99€ (2,09€)

Dnes nejčtenější

.