Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

BBEdit

Tohle není jenom obyčejný editor na správu textu, jak se může na první pohled jevit. Aplikace BBEdit toho zvládne mnohem více. Nabízí se nejen pisálkům, ale i vývojářům webových stránek či aplikací.  Jednoduché vyhledávání a manipulace s kódem, Vše, co potřebujete pro práci.

Původní cena: 1.169 Kč (Zdarma)

Bumpr

Práce s odkazy může být vcelku stresující. Obzvlášť v těch případech, kdy se vám odkaz otevře v jiném prohlížeči, než jste měli v úmyslu. S Bumpr nemusíte nastavovat výchozí prohlížeč, stačí jen jednoduše kliknout a vyskočí vám jednoduchá nabídka, a to i v případě e-mailových klientů.

Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Osmos

Vítejte v solárním systému, který se rodí v misce. Vyzkoušíte si, jak vlastně funguje Darwinova teorie. K přežití se budete muset totiž prokousat, a to tím způsobem, že sníte všechno, co je menší než vy. Hra je návyková a nenechá vás odpočinout si.

Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

FTL: Faster Than Light

Původní cena:9,99€ (2,49€)

All Walls Must Fall

Původní cena:9,99€ (4,99€)

House of Caravan

Původní cena:1,99€ (0,39€)

POSTAL 2

Původní cena:9,99€ (0,99€)

Dnes nejčtenější

.