Zavřít reklamu

Od jednoho z prvních exkluzivních pořadů z dílny Applu – Carpool Karaoke: The Series – se toho před pár lety čekalo skutečně mnoho. Aby taky ne. Kalifornský gigant totiž „jen“ přebral dobře fungující koncept a začal jej vysílat exkluzivně v Apple Music pro své předplatitele. Zářivé výsledky se sice nedostavily, to však Apple ani zdaleka neodradilo v pokračování v projektu.

První série se jablečné show dočkala premiéry 8. srpna 2017. I přes hvězdné hosty se však nepodařilo pořadu u kritiků příliš zabodovat a prakticky od všech proto sklidil negativní hodnocení, které posléze začali „udělovat“ i běžní diváci. Apple se však neúspěchu nezalekl a prostřednictvím YouTube kanálu moderátora show Jamese Cordena oznámil třetí sérii. Podle spekulací se máme navíc dočkat také herců z oblíbeného seriálu z dílny Netflixu, Stranger Things. V minulosti se do auta populárního komika podíval například Snoop Dogg, Weird Al, Samuel L. Jackson a spousta dalších.

Nechme se překvapit, zda bude Carpool Karaoke: The Series stále vycházet ze stejného, svým způsobem neúspěšného, konceptu, či zda scénáristé Applu zapracují na vylepšeních, které by z tohoto pořadu udělaly daleko větší hit. Faktem však je, že jakákoliv změna bude velmi obtížná. Navíc není nikde zaručeno, že pokud se podaří, divácký ohlas se dostaví. Přeci jen, dva roky nepřesvědčivých výsledků na zničení renomé rozhodně stačí – tím spíš v dnešní době, která je plná kvalitních seriálů a filmů. Na druhou stranu, originální obsah Apple nyní povyšuje nad mnoho dalších projektů a přesně to by se mohlo odrazit i zde.

Dnes nejčtenější

.