Zavřít reklamu

Mysleli jste si, že Apple působí jen a pouze v Apple Parku? Chyba lávky. Pravdou totiž je, že má po celém světě pronajatých spoustu dalších budov, ve kterých pracuje na vývoji svých produktů, nebo je používá prostě “jen” jako klasické kanceláře pro administrativu a podobné záležitosti. A právě další kanceláře se chystá osídlit i v jedné z nejpozoruhodnějších budov Vancouveru. 

V tomto hokejovém městě roste již poměrně dlouho futuristicky vypadající věžová budova se 24 patry. V té má podle Bloombergu Apple osídlit dvě patra a stát se tak jedním z největších pronajimatelů. Kromě Applu má o využívání prostor v budově zájem třeba i společnost Deloitte či IWG, přičemž obě zde chtějí po vzoru Applu budovat kanceláře. Zda svůj plán uskuteční či nikoliv uvidíme již příští rok, kdy bude celý komplex, který si můžete prohlédnout v galerii, dokončen. 

Apple Park je mu málo

S expanzí do dalších měst a budov počítá Apple i do budoucna. Podle mnoha dostupných informací se totiž chystá na výstavbu hned několika dalších areálů v USA, které by se měly stát novým domovem pro stovky či tisíce zaměstnanců. Tak obří komplex jako je Apple Park sice očekávat v nejbližších letech nemůžeme, i tak však budou alespoň podle zpráv a různých konceptů nové budovy designově velmi zajímavé. Samotný Apple však drží zprávy o svých plánech pod pokličkou a až čas tak ukáže, co vše má v tomto směru v plánu. 

Dnes nejčtenější

.