Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Workspaces

Určitě jste se dostali do situaci, v nichž pracujete na mnoha projektech či úkolech najednou, se kterými se pojí různé soubory. Aplikace Workspaces vám umožní mít vše na jednom místě. Čistě a přehledně.

Původní cena: 299 Kč (129 Kč)

iVinci

S iVinci se můžete ponořit do světa vektorového designu. Vytvářejte krásná loga či jednoduché obrázky. Aplikace se hodí jak pro nováčky, tak ostřílené profesionály. Stačí jen začít a pustit si nějaké video na stránkách vývojářů, abyste vše dostali pod palce.

Původní cena: 899 Kč (499 Kč)

Keys – Password Manager

V dnešní době máme spoustu účtů na internetu. Rozhodně není dobré mít stejné heslo na odlišných portálech. S Keys jednoduše budete mít všechna vaše hesla na dosah, a to samozřejmě chráněná. Záleží jen na vás, jak aplikaci využijte.

Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

The Banner Saga

Původní cena:24,99€ (4,99€)

PULSAR: Lost Colony

Původní cena:20,99€ (12,59€)

Doodle Mafia

Původní cena: 6,29€ (2,45€)

Euro Truck Simulator 2

Původní cena: 19,99€ (4,99€)

Dnes nejčtenější

.