Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Weight Loss Workout Meditation

Do plavek už s appkou nejspíš zhubnout nestihnete, ale lepší pozdě než nikdy. Weight Loss Workout Meditation vás naučí ovládat své tělo, krásně zhubnout a to vše díky meditaci. Zvyšte svou sebekázeň a vytvořte si zdravé návyky.

Half Marathon Trainer: 21K Run

Pokud se chystáte na půlmaraton, aplikace Half Marathon Trainer je pro vás jako stvořená. Jedná se o nejúspěšnější program pro přípravu na váš první půlmaraton. Stačí si zapojit sluchátka, přehrávat si oblíbenou hudbu a ostatním vás provede aplikace.

Shadow Of Death: Premium Games

Zahrajte si fantastické RPG a noste ho sebou všude v kapse. Shadow Of Death posouvá hraní na telefonu úplně na jinou úroveň. Bojujte podle vámi zvoleného stylu. Hrajte kdekoliv, hra totiž ke svému chodu nepotřebuje internet. Sbírejte vzácné brnění a dokažte, že jste nejlepší.

Color Accent

Zvýrazněte barvy na vaší fotce během několika vteřin. Občas se vám může stát, že chcete vyfotit něco hezkého, ale zjistíte, že barvy na fotce nelahodí vašemu oku. Od toho je aplikace Color Accent. Umožňuje vám efekt zvýraznění či přefiltrování.

Popular Sudoku

Kdo by neznal tuhle populární hru, která se hraje na celém světě. Pokud máte rádi logické hry a potrpíte si na jednoduchosti zpracování, Popular Sudoku je na to přímo jako dělané. Dynamická hra, kterou můžete hrát do nekonečna.

Dead Rain: New Zombie Virus

A máme tu další zajímavou příběhovku. Tentokrát z postapokalyptického světa nakaženého virem zombie. Zahrajte si úchvatnou platformovou hru, která vás vtáhne zajímavým příběhem. Přežijte v tomto hrozném světě.

Anchor Pointer Compass GPS

Aplikace jako dělaná pro každého nadšence do outdoorových sportů a turistiky. Použijte svůj iPhone jako navigační zařízení a sdílejte navštívené lokality pomoci e-mailu, služby iMessage, Twitteru a dalších oblíbených sociálních sítích.

Dnes nejčtenější

.