Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

DVD Creator – Burn Video Maker

Pokud máte nějaké dokumenty, soubory či videa, která potřebujete dostat na disk DVD a přehrávat v přehrávači, DVD Creator je vaším věrným pomocníkem. V aplikaci můžete vložit vlastní nabídku, hudbu na pozadí a další vychytávky.

Původní cena: 599 (379 Kč)

BridgeConstructor

Pokud si myslíte, že postavit most je jednoduchá záležitost, tahle hra vám dokáže, že se mýlíte. Vaším úkolem je prokázat, jak moc dobrý stavitel jste. Hrajte 40 různých úrovní a budujte mosty přes údolí, kanály, či řeky tak, aby po něm projela doprava a most vydržel.

Původní cena: 249 (119 Kč)

Disk Diet

I váš pevný disk občas potřebuje odtučňovací kúru. Disk Diet dokáže rekultivovat váš disk během několika minut a uvolnit tak potřebné místo. Nechte program nalézt složky a programy, které jsou pro vaše zařízení nepotřebné a nechte ho tak uvolnit vzácné GB.

Původní cena: 249 (29 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

Trine 2: Complete Story

Původní cena: 16,99€ (2,54€)

Insurgency

Původní cena: 12,49€ (3,12€)

Kerbal Space Program

Původní cena: 39,99€ (10€)

Sid Meier’s Civilization IV: The Complete Edition

Původní cena: 24,99€ (6,24€)

Dnes nejčtenější

.