Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V Česku existují různé aplikace, které samotné investování výrazně zjednodušují a mohou vám přinést zajímavé výnosy z investovaných částek. Jedná se o platformy s automatickými procesy, které investují za vás, a to lépe než většina investorů. Zde je jedna z nich.

Investiční platforma NAGA je založená na společenském obchodování a nabízí několik zajímavých možností. Můžete využít oblíbenou funkci kopírování obchodů úspěšných obchodníků, které si sami vyberete a jejichž kompletní statistiky vidíte online. Např. do čeho investují, jaká je jejich úspěšnost, kolik už vydělali, počet dalších lidí, kteří je kopírují apod.

Automaticky tedy pomocí funkce autokopírování napodobujete všechny jejich obchody na svém účtu. Vy si jen nastavíte, jak velké či malé procento z vašich peněz chcete kopírováním těch nejúspěšnějších investovat. 

Screenshot z vydelavaci aplikace

Další varianty jsou investovat do předem připravených tematických portfolií nebo využití funkce umělé inteligence CYBO nepřetržitě starající se o vaše investice.

Poslední možností je vydělávat na tom, že se necháte kopírovat vy. Tzn. dostáváte peníze také pokaždé za to, když váš obchod někdo zkopíruje. 

Telefon, počítač i multiměnová karta

Vše můžete kromě PC obsluhovat také na telefonu prostřednictvím Apple/Android aplikace. Rovněž můžete mít multiměnový účet s kartou zdarma. Vyzkoušet si můžete zde.

Myslete na to, že se jedná se o obchodování s finančními deriváty, které je rizikové a není vhodné pro všechny investory. Můžete však použít demo účet bez rizika. 

muz s macbookem

Dnes nejčtenější

.