Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Road Trip Planner

Chystáte se na výlet, tak ho nezapomeňte pořádně naplánovat. S touhle aplikací si můžete nastavit cestu, sepsat si důležité informace pro případ nouze, prohlédnout si fotky a další super vychytávky, které se před cestou budou hodit. Není nad to být připravený

Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Animated Wallpapers !

Nemusíte nutně civět na ten jeden samý obrázek. S Animated Wallpapers plochou Macu proběhne hřejivý vánek, který mu dodá na svěžestí. Rozpohybujte svou plochu a přidejte jí nový rozměr, který vás určitě bude bavit.

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

1Focus: App & Website Blocker

Není jednoduché se soustředit na práci, obzvlášť při dnešním náloži rozptýlení, které čeká na každém kroku. Aplikace 1Focus vám pomůže eliminovat tyto neduhy. Jednoduše si nastavíte, jaké webové stránky a aplikace chcete během práce zablokovat a už se vám nestane, že zabrousíte třeba na FB.

Původní cena: 299 Kč (zdarma)

Slevy her pro Mac na Steamu

Where the Water Tastes Like Wine

Původní cena: 19,99€ (8,99€ )

Red Orchestra: Ostfront 41-45

Původní cena: 3,99€ (1,99€ )

Trine Enchanted Edition

Původní cena: 3,99€ (1,94€)

Bouncy Bob

Původní cena: 4,99€ (0,49€)

Dnes nejčtenější

.