Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Space Agency

Plánujete dobýt vesmír? Nemusíte být multimiliardářem, abyste tuhle příležitost měli. Space Agency dává možnost i těm méně šťastným z nás. Postavte si raketu, satelit nebo třeba vesmírnou stanici a vydejte se na oběžnou dráhu.

SciPro Math

Tahle aplikace není jen pouhou kalkulačkou pro mobilní zařízení. Kromě sčítání a odčítání umí i jiné sofistikované matematické výpočty. Bez problémů uchová vaše výpočty a poslouží nejen studentům, ale i profesionálům, kteří toho chtějí víc.

DRAW 3D JUNIOR

Naučte se kreslit, ale ne tak jak si myslíte. Jak samotný název aplikace napovídá, naučí vás kreslit předměty ve 3D. Začnete hezky zlehka, ale jakmile proniknete do tajů kreslení a vše začnete chápat, přijdou složitější tvary. Kde začnete a skončíte, záleží na vašich schopnostech.

Sun and Moon 3D Planetarium

Nemusíte mít drahý dalekohled, abyste prozkoumali oblohu nad vámi. Stačí jedna aplikace a iPhone, který vám ukáže to, co je vašemu zraku skryto. Všechno ve vaší dlani, a to i s informacemi, které vše podtrhnou.

Further: Get Things Done

Zorganizujte si svůj den nebo výlet. S Futher nemusíte na nic myslet. Máte vše na jednom místě a vaše paměť se může zabývat i jiným záležitostmi. Jen nesmíte zapomenout, že nějaké úkoly máte. Plánujte, přidávejte termíny plnění a poznámky.

Spy hidden camera Detector

Jste velmi populární osoba, kterou by někdo mohl sledovat? Nemusíte být tak moc paranoidní, protože tahle aplikace vám pomůže odhalit to, co není na první pohled patrné, skryté kamery, třeba v budíku nebo nabíječce iPhonu.

Mindfulness Bell

Potřebujete uklidnit svou mysl, co takhle za pomocí zvuku. Tahle apka je založená na zvuku zvonku. Jeho vnitřní podstata by vám měla pomoci dostat se do centra vaší podstaty a uvolnit se. Pokud to zvládnete, máte vyhráno.

Dnes nejčtenější

.