Zavřít reklamu

Jako by těch frenetických stříleček bylo málo, rozhodli se vývojáři ze studia UAB Detis, že také přispějí svou troškou do mlýna. Jediný rozdíl od ostatních tvůrců je v tom, že hra Project Zero Deaths už jednou vyšla, a to před měsícem na platformu od Valve. Na Steamu je titul stále v předběžném přístupu, ale už teď se může chlubit několika stovkami kladných recenzí, jediný problém tkví v počtu hráčů. Díru do světa hra totiž neudělala, a tak se tvůrci rozhodli jít cestou mobilních zařízení a vydat svůj počin také na iOS a Android. Ale abychom jim nekřivdili – v betě se hra na mobilních zařízeních nachází již několik měsíců. Až teď se však vývojáři rozhodli ji pořádně oživit a posunout do další fáze.

Pokud bychom vám měli samotnou hru popsat, jedná o titul až nápadně podobný starým Wormsům. Neuvěřitelně chaotické 2D bitvy ve více hráčích vám pořádně zamotají hlavu a různorodý, místy až šílený level design celkovou atmosféru jen podtrhne. Jediným vaším cílem je zneškodnit co nejvíce nepřátel za pomoci vašeho důmyslně poskládaného ničivého arzenálu a za nasbírané body si nakoupit další vybavení. Podle slov tvůrců se ve finální verzi můžeme těšit na vyvážený zážitek a hratelnost, která bude přímo záviset na vašem umu. S trochou štěstí nás tedy nečeká záplava mikrotransakcí jako tomu je u jiných titulů, volně dostupných zdarma ke stažení.

S novou aktualizací betu čeká řádná obměna. Ke čtyřem stávajícím herním módům se totiž přidal pátý, klasický Team Deathmatch, v němž se hráči rozdělí na týmy a pokusí se zničit co nejvíce protivníků. Nejspíše tento režim nemusíme moc představovat, vyskytuje se téměř v každé multiplayerové hře a je v dnešní době již takovým standardem. O poznání zajímavější módy jsou však Capture the Flag, Bomb Delivery, Payload a Ring Collecting, v němž bude vaší jedinou starostí nasbírat co nejvíce prstenů z padlých nepřátel. K tomu aktualizace přinese čtyři nové mapy, dohromady jich tedy bude 26. Každá nabídne unikátní styl a donutí vás využít jinou strategii. Nám nezbývá nic jiného než vám popřát hodně štěstí v boji a odkázat vás na samotnou betu využívající Apple Testflight, kterou si můžete vyzkoušet již nyní. Dáte Project Zero Deaths šanci?

Project Zero Deaths

 

Dnes nejčtenější

.