Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikace stáhnete kliknutím na odkaz v názvu.

Super Tank Battle

V dnešní době už se nemusíte vracet zpátky v čase. Tahle klasika určitě zaujme každého herní pařana a vrátí se k ní pouze z nostalgie. Pokud si ale tyhle úžasné tanky nepamatujete, určitě to můžete napravit, stačí jen stáhnout

Ice Cream Mixer

Milovníci zmrzliny zbystřete. Tohle je hra pro vás. Co jiného než příprava zmrzliny do kelímků. No, ale tady zábava nekončí. Máte tři druhy: červenou, modrou a žlutou. Úkol je jednoduchý a prostý. Do kelímku namixovat tu správnou zmrzlinu pro zákazníka.

Sketch Tree Pro – My Art Pad

Nečmárejte na bílí papír a vrhněte se do vod digitálního kreslení. Nejenže ušetříte přírodu, ale nebudete muset kupovat novou barvu, protože vám zkrátka nedoje. A to už za zvážení stojí, protože máte úplnou svobodu.

Battery Max – Tips for battery

Baterie je důležitou součástí našich zařízení. S aplikací Battery Max nejen dostanete tipy a triky na to, aby vaše baterie vydržela co možná nejdéle. Apka upozorní na to, že je váš iPhone dobitý, ale také její stav a můžete zjišťovat, co se s baterií děje.

Ultimate Food Value Diary

Trápí vás problémy s váhou? Hubnutí není jednoduchá disciplína a každý to má jinak. S Ultimate Food Value Diary budete muset něco udělat sami pro sebe a nejenom jednu věc. Aplikace nabízí sedm plánů, takže si můžete vybrat ten, který vám sedí nejvíc a nabízí vše, co byste od takové aplikace čekali.

Storm Rain Sounds

Milujete počasí a bouřka vás fascinuje? Není každý den posvěcení, a tak si alespoň můžete navodit úžasnou atmosféru. Storm Rain Sounds přivede bouři do vašeho pokoje, a to v kvalitním zvukovém zpracování.

Pinball Breaker Forever

Co takhle spojit dvě hry v jednu? Co? No, to je Pinball a ničení kostiček v jednom. To už je slovo do pranice. Dokážete rozbít všechny kostky a nenechat kuličku zmizet v propasti, odkud se už nevrátí.

iphone 6 fb

Dnes nejčtenější

.