Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Mobile Legends: Adventure

Licencovaná hra založená na mobilních legendách: Bang Bang! Nechcete nechat ujít toto oficiální pokračování. Pojďme otevřít novou kapitolu dobrodružství v zemi úsvitu. Mobile Legends: Adventure je unikátní RPG s obří mapou světa a exkluzivními příběhy hrdinů.

[appbox appstore id1456213261]

Juicy Cut

Vyvztekejte se po náročném dni ve škole či v práci s šílenou hrou Juicy Cut. Oloupejte všechno ovoce, co vám přijde pod prsty a pošlete ho nemilosrdně do mixéru. Převezměte kontrolu nad nožem a začněte odšťavňovat. Vymačkejte všechnu šťávu!

[appbox appstore id1470578552]

Form Maker – Pro Form Builder

Získejte tuto jedinečnou aplikaci a začněte vytvářet své vlastní profesionální formuláře. Žádné předplatné nebo registrace není nutná. Stačí si stáhnout aplikaci a vytvořit si formuláře. Není potřeba žádný cloud. Brilantní pro zachycení detailů zákazníků, veletrhů, výstav, prezentací, zpětné vazby, prodeje a zadávání dat.

[appbox appstore id568752048]

Monster Stunts

Monster Stunts je hra pro pořádné motoristické chlapáky. Závoďte v obřích tracích s mohutnými pneumatikami a zničte vše, co vám přijde pod kola. Získávejte odměny, které vám hra nabízí a odemykejte další herní obsah.

[appbox appstore id767248393]

Get ‚Em

Vžijte se do role superhrdinských pejsků a pomozte jim v jejich dobrodružství. Bojujte proti zločinu, vystopujte svého pachatele a zastavte nemilosrdné gangstery. Vydejte se na policejní akci a dokažte, že tito psi nejsou jen obyčejní mazlíci.

[appbox appstore id961889853]

eBoy FixPix

Máte rádi skládačky? Pokud ano, tak tu máme hru přímo pro vás. Nakloňte svůj iPhone, abyste prozkoumali ohromující umění eBoy a našli ten správný úhel k vyřešení hádanky. V této hře je 180 ručně vytvořených úrovní s různou obtížností.

[appbox appstore id371977953]

CHRONIRIC: Time Traveler

Vydejte se na cestu časem s hrou CHRONIRIC: Time Traveler. Přejděte do interaktivní fikce. Pracujte jako časová hlídka a zachyťte tajemnou zprávu z minulosti, která se výrazně liší od naší vlastní. Vaše dobrodružství začíná právě teď!

[appbox appstore id1369990483]

iPhone Summer Sunset Christian Widell Unsplash
Zdroj

Dnes nejčtenější

.