Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. K aplikacím se dostanete skrze odkaz v názvu.

News Headlines -App for Google

Ve světě se děje spousta zajímavých událostí a držet s nimi krok může být celkem náročné. S News Headlines dostanete ty nejnovější zprávy přímo na svou menu lištu. Jednoduše, rychle a z dílny Google News, takže pokud vám je tato platforma blízká, určitě budete nadšení.

Původní cena: 79,00 Kč

One Chat All-in-One Messenger

Sociální život na internetu je jeden velký kolotoč aplikací. Na Messenger, WhatsApp, Skype a další sítě potřebujete zvláštní aplikace. To už ale na vašem Macu nehrozí, protože One Chat All-in-ONe Messenger sloučí tyhle kecálky do jedné užitečné

Původní cena: 599,00 Kč

Savings 2

Potřebujete mít své výdaje pod drobnohledem. S touhle aplikací už vám nic neuteče, pokud budete pečlivý. Stanovte si svůj měsíční rozvrh. Sledujte, jaké účty potřebujete srovnat. Zjistíte, za co nejčastěji utrácíte a kde můžete třeba ušetřit.

Původní cena: 449,00 Kč

Slevy her pro Mac na Steamu

Slime Rancher

[appbox steam 433340 oldprice=“19,99€“]

Rise to Ruins

[appbox steam 328080 oldprice=“13,49€“]

Airscape – The Fall of Gravity

[appbox steam 328080 oldprice=“13,49€“]

Macbook

Dnes nejčtenější

.