Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Photo Eraser

Jeden nástroj může změnit spoustu věcí. Photo Eraser vymaže z fotek nechtěné objekty, ale i chtěné objekty. Využijí je rozhodně na vás. Odstraňte nežádoucí nápis, člověka či nedokonalost na obličeji. Nebo si jen hrajte a uvidíte, co všechno dokážete z fotky odstranit

Původní cena: 129 Kč (zdarma)

F-Vault Master

Vytvořte si vlastní složku, váš osobní prostor na Macu, kam si budete ukládat své cennosti. Trezor ve formě složky, kam se dostanete jen vy, a ne vaše babička, která si náhodou sedla k vašemu Macu, aby si zkoukla recepty na internetu.

Původní cena: 49 Kč (zdarma)

Pocket Yoga

S aplikací Pocket Yoga můžete cvičit Yogu z pohodlí domova. Nikdo nebude remcat do vaše tempo, a pokud trpíte úzkostí mezi lidmi, nyní tomu je konec. Nemusíte se bát, obtížnost si nastavíte sami a každý den se můžete naučit nějakou novou pozici.

Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution

[appbox steam 56437 oldprice=“29,99€“]

Little Kite

[appbox steam 610120 oldprice=“6,99€“]

Tiny Bridge: Ratventure

[appbox steam 360380 oldprice=“1,99€“]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.