Zavřít reklamu

Jistě jste již zaznamenali, že Epic Store poslední dobou hrami rozhodně nešetří. Aby společnost do svého obchodu přilákala nové hráče, rozhodla se využít situace a nabízet každý týden jednu hru zdarma. Nedávno to byla například povedená galaktická akce Rebel Galaxy, již ocenili zejména milovníci frenetických a rychlých přestřelek. Tentokrát se však Epic Store zaměřil na netradiční, neméně povedený titul jménem Overcooked od vývojářů z Ghost Town Games. Hráči čekali mnohé, ale zmateně pobíhající šéfkuchaři to nebyli.

Celá hra se točí okolo čtveřice kuchtíků, jejichž jediným cílem je uspokojit hladové zákazníky a správně připravit objednávku. Takto může znít úkol sice poměrně jednoduše, ale rozličné úrovně hry vám rozhodně nedají titul nejlepšího kuchaře zadarmo. Budete se potýkat s náročnými překážkami, na něž v kuchyni narazíte a přípravu jídel vám bude komplikovat neustále se měnící prostředí. Zkrátka chaos jak se patří a bude jen na vás, abyste si se vším tím zmatkem poradili. Složitost překážek se s každou zdolanou úrovní ve formě různorodých kuchyní bude měnit a ač se vývojáři dušují, že ovládání je jednoduché, vypilovat souhru se spoluhráči bude oříšek.

Hru si budete moci užít buď jako jednotlivci, nebo až ve čtyřech lidech jako kooperaci. Postupem času se vám odemknou další postavy, úrovně a pro ty soutěživé z vás dokonce speciální výzvy. Konec konců, není třeba dlouhých popisů, jelikož roli šéfkuchaře si můžete vyzkoušet na vlastní kůži. Budete na to potřebovat operační systém Windows 7 a vyšší, 2GB RAM, dvoujádrový procesor o frekvenci 2.4GHz a grafickou kartu GeForce 8800 GT, popřípadě AMD HD 6850 nebo Intel HD Graphics 4400. Požadavky jsou vzhledem k vizuální stránce nadmíru přijatelné a hru rozjede i na starších strojích.

Overcooked

Dnes nejčtenější

.