Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Na Alze teď máte možnost v rámci akce Masakr cen nakoupit tisíce produktů, přesněji 25467 položek, za snížené ceny. Akce platí od 8. července do 18. srpna, ale to neznamená, že byste měli otálet. Zlevněné kusy budou k dispozici pouze do vyprodání skladových zásob a zboží určitě může ukořistit kdokoliv, klidně i váš soused.

Na své si přijdou především milovníci elektroniky, jelikož právě ta se dočkala zřejmě největších slev. V nabídce navíc naleznete i iPhony, které tak máte šanci získat za velmi příjemné ceny. Šanci máte i na získání levného HomePodu, MacBooku, Apple Watch či iPadů. Váš obývací pokoj si poté můžete vyzdobit novou 4K televizí  či herními konzolemi, které v nabídce také naleznete. Nechybí ale samozřejmě ani pračky, sušičky, kávovary či další podobné věci, které by se zkrátka mohly hodit.

Pokud plánujete trávit léto venku, určitě se bude hodit gril, na kterém připravíte lahodné maso. A když bude slunce pálit, co takhle skočit do bazénu, který na podzim můžete uklidit? I na ten je totiž na Alze sleva. Spoustu vybavení tu najdou i sportovně založení jedinci. Chytrý fitness náramek od Xiaomi vám zaznamená údaje o vaší aktivitě. S elektrokoloběžkou od stejného výrobce můžete brázdit cyklostezky nebo chodníky měst. V případě, že chcete dál od lidí, určitě se bude hodit outdoorový stan.

Podtrženo, sečteno – na Alze nyní najdete ve slevě skoro vše. Od knih po drogérii až k hračkám pro děti. Volba je tedy na vás, co si z letního Masakru cen odnesete.

masakr cen alza

Dnes nejčtenější

.