Zavřít reklamu

Přestože jsme se vypuštění třetí vývojářské bety dočkali teprve před týdnem, Apple nelení a na naše iPhony a iPady vypustil další verzi svého operačního systému iOS 13. Paradoxně se však nejedná o iOS 13 Beta 4, nýbrž o upravenou verzi bety třetí, kterou byste měli již nyní na svých zařízeních vidět.

Líbí se vám iOS 13?:

Není zcela jasné, co přesně přináší upravená 3. beta za novinky a vylepšení, ale podle prvních informací by měla být její hlavní zbraň v dostupnosti. Zatímco předešlá verze totiž byla na iPhony 7 a 7 Plus nedostupná, nová verze by na ně již měla bez problému jít nainstalovat. Zajímavé však je, že se aktualizace nabízí i ostatním zařízením a nikoliv jen iPhonům 7. V případě iPhonu XS má však tento doplňkový update, který nese označení 17A5522g, pouhých 118 MB a tudíž je prakticky jasné, že nic velkého neobsahuje.

Vydání ostré verze iOS 13 a dalších operačních systémů se dočkáme v září, kdy Apple představí i nové iPhony. Jen pár dní poté by pak měly být zpřístupněny i nové operační systémy, které budou do té doby intenzivně testovány v beta testování. Snad se tedy podaří Applu valnou většinu chyb, které se v nich mohou nacházet, včas zlikvidovat a nebude se tak opakovat scénář s iOS 11, který byl pár týdnů po vydání prakticky nepoužitelný.

iOS 13

Dnes nejčtenější

.