Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Drink Water Reminder – Aqua.ly

Voda je pro náš život, zdraví a fungování nezbytně důležitá. Často se ale zapomínáme napít. Aplikace Drink Water Reminder – Aqua.ly vám pomůže dodržet pitný režim, sledovat vaše návyky a patřičně je vylepšit.

[appbox appstore id1466184575]

Step counter •

Nevlastníte žádný kousek nositelné elektroniky, který by měřil vaše kroky, a chcete k jejich měření použít něco jiného než výchozí aplikaci Zdraví? Vyzkoušejte Step Counter, který spočítá vaše kroky i vzdálenost, ale také další aktivitu a spálené kalorie.

[appbox appstore id1455121270]

Mem Place

Aplikace Mem Place využívá rozšířenou realitu k tomu, abyste s její pomocí mohli rozmisťovat poznámky ve svém okolí, které ovšem uvidíte pouze vy na svém zařízení. Záleží na vás, zda Mem Place použijete k tomu, abyste nezapomněli umýt nádobí nebo vynést odpadky, nebo zda se s pomocí aplikace budete třeba učit nová slovíčka.

[appbox appstore id1470350703]

Paintball Shooting Games 3D

Hra Paintball Shooting Games 3D vás přenese do indoor arény, kde se se svou nabitou paintballovou zbraní můžete utkat se zbytkem světa. Samozřejmostí je mapa, pohled z první osoby a skvělé animace a 3D modely.

[appbox appstore id1459071465]

Reality Clash: AR Combat Game

Reality Clash: AR Combat Game je zážitky nabitá svižná akční hra, umožňující divoké souboje v rozšířené realitě. Hru můžete hrát jak ve virtuálním, tak i v částečně reálném světě, utkat se s ostatními a zlepšovat své bojové schopnosti.

[appbox appstore id1439219390]

LEGO Tower

Kdo by nemiloval kultovní stavebnici LEGO? V aplikaci LEGO Tower můžete dle libosti stavět byty i místa pro podnikání, ale také navštěvovat prostory, které vybudovali vaši přátelé. Posbírejte co nejvíce minifigurek a objevujte skryté postavy.

[appbox appstore id1433811063]

iPhone Xs rose gold

Dnes nejčtenější

.