Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

LetSketch

Co takhle nějaký pěkný náčrt? Aplikace LetSketch je v tomto směru pro vás. Jednoduchý s příjemným uživatelským rozhraním. Umožní vám vytvářet hotová umělecká díla. Obsahuje spoustu nástrojů pro kreslení, od nejrůznějších štětců po hotové tvary.

[appbox appstore id1234407734 oldprice=“59 Kč“]

Gravity Orange 2

Pomozte hrdinnému pomeranči dostat všechny hvězdy tak, aby se mu otevřelo okno a on jím mohl projít. Projděte otevřeným oknem spolu s pomerančem do nové úrovně a vyvarujte se nebezpečí, které tam na vás čeká.

[appbox appstore id545205008 oldprice=“59 Kč“]

GramSpacer

Vymyslet ten správný popisek na instagramový profil může být pěkný oříšek, zvlášť když víte, že má určitá omezení. Aplikace GramSpacer vám s tím pomůže. Jednoduše si vytvořte titulek v programu, který vám ho přesně naformátuje a pak ho jen zkopírujte do vašeho profilu.

[appbox appstore id1459734976 oldprice=“59 Kč“]

Phone Drive: File Storage Sync

Práce s vašimi soubory v zařízení iPhone či iPad nikdy nebyla jednoduší. Užívejte své mobilní zařízení jako přenosný flashdisk a jednoduše přesuňte vaše soubory do MacOS zařízení pomocí WiFi sítě. Spravujte místní nebo cloudové uložiště.

[appbox appstore id431033044 oldprice=“59 Kč“]

Beep Me – Reminders

Nejrychlejší, nejjednodušší a nejintuitivnější aplikace na připomínání událostí, kterou budete potřebovat. Beep Me vám umožní snadně a rychle připomenout cokoliv budete chtít. Zapište krátkou zprávu a nastavte dobu pípnutí, jednodušší už to být nemůže.

[appbox appstore id380884909 oldprice=“119 Kč“]

Rhythm Cat HD

Zábavná hra, která pomůže studentům všech věkových kategorií naučit se číst základní hudební rytmy. 60 zábavných úrovní, které jsou postupně náročnější. Tato hra byla vyvinuta ve spolupráci s profesionálními hudebníky a pedagogy.

[appbox appstore id583711348 oldprice=“149 Kč“]

My Gratitude Journal

Váš bezpečný a soukromý deník nejlepších životních okamžiků. Pohrajte si se svými vzpomínkami a vytvořte si z nich svou osobní mozaiku historií. Zábavný, snadný a rychlý způsob, jak zachytit to nejdůležitější z vašeho života.

[appbox appstore id1164553256 oldprice=“149 Kč“]

iphone-11-modem

Dnes nejčtenější

.