Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte o tom, že si koupíte nový MacBook, ale nechcete jej pořizovat za plnou cenu? iWant teď nabízí na řadu Apple MacBook 12″ 2017 jedenáct až dvacet tři procent slevu, takže ušetříte několik tisíc korun.

Dvanáctipalcové MacBooky jsou oblíbené především díky své kompaktnosti. Je to jeden z nejtenčích a nejlehčích notebooků, které můžete na trhnu s počítači pořídit. Dokonale se hodí na cestování, jelikož nezabere moc místa. Baterie vám vydrží 10 hodin nepřetržité práce na jedno nabití, těšit se ale můžete i na úžasný Retina display s LCD podsvícením, který připoutá váš zrak.

Uvnitř tepe procesor Intel Core sedmé generace, který je navrhnu tak, aby byl úsporný, ale zároveň dostatečně výkonný. Proto dvanáctipalcový MacBook nemá větráček, který by při pracovním nasazení rušil. TrackPad je vybaven známou podporou gest a funkcí Force Touch.

Tento parádní MacBook můžete mít již od 30 990 Kč. Za tu cenu dostanete konfiguraci s Intel Core M s taktem 1,2 GHz, úložištěm 256 GB a 8 GB RAM. Pokud si pořídíte variantu, která je o 9 000 Kč dražší, získáte procesor Intel Core i5 s frekvencí 1,3 GHz a uložištěm 512 GB.

12palcovy Macbook 2017 5

Dnes nejčtenější

.