Zavřít reklamu

Apple nedávno aktualizoval své stránky, na kterých nabízí pracovní pozice. V tomto případě došlo k vytvoření úplně nové stránky, která se zaměřuje především na práci v maloobchodních prodejnách. Konkrétně zde vyzdvihuje to, jakým způsobem můžete „zazářit“ na pozicích Creative Pro, specialisty, anebo technického specialisty. Pro každou tuto pozici jablečná společnost vybrala několik zaměstnanců, kteří již v maloobchodních prodejnách pracují. Společně s nimi vytvořili krátká videa, ve kterých zaměstnanci ukazují, co je jejich běžnou náplní práce, a jak své koníčky s prací propojují.

Nově vytvořená stránka se zaměřuje také na to, aby ukázala, jakým způsobem mohou pracovníci přenést každodenní vášeň k práci v maloobchodech od Applu. Jedna sekce se například zaměřuje na Sujin, což je ve svém volném čase fotografka. Svoje zkušenosti a především také vášeň přenáší do fotografických lekcí v Today at Apple. „Apple doopravdy dokáže odhalit to nejlepší v lidech. Chci jablečné komunitě, která tato zařízení používá každý den, ukázat, čeho všeho jsou schopná,“ říká Sujin.

Práci v maloobchodě Applu také našlo několik muzikantů. Mezi jednoho z nich patří například Chris, který pracuje na pozici Creative Pro, anebo Santa, který pracuje jako specialista. Oba dva tito zaměstnanci tvoří hudbu na Macu a v iOS. V poslední části je kladen důraz Harriet, která zákazníky provádí ukázkami živého umění na iPadu. Na samotném konci stránky poté najdete odkazy, pomocí kterých si můžete zobrazit veškeré informace o výše zmíněných pozicích. Zároveň se můžete podívat, v jaké lokalitě jsou nejbližší volná pracovní místa. Novou stránku věnovanou zaměstnancům si můžete prohlédnout zde.

pan s dvema detmi v apple storu

Dnes nejčtenější

.