Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Ace Maverick

Chopte se po zuby ozbrojeného vrtulníku a staňte se pilotem, který zachrání den. Vaším úkolem je ochránit námořní loď, na které jsou cenné zásoby. Ty nesmějí padnout, a tak se s arzenálem zbraní pustíte do útoku. Užijte si epickou akci a adrenalin, který hra nabízí.

[appbox appstore id868117933]

Phone Drive: File Storage Sync

Přístup k souborům a dokumentům je velmi důležitý, obzvlášť pokud máte více zařízení S aplikací Phone Drive můžete jednoduše spravovat své soubory na iPhonu a iPadu, tedy přenášet je, sdílet či dokonce stahovat. Problém není ani v rámci macOS a Windows.

[appbox appstore id431033044]

Beep Me – Reminders

Máte rádi jednoduché a přehledné aplikace. Beep Me je obojí a k tomu ještě intuitivní, takže se nemusíte rozčilovat. Vyřešíte nejen úkoly běžného dne, ale i záležitosti, které máte poznamenané v kalendáři., protože si ho můžete importovat.

[appbox appstore id380884909]

Tank Battle – Mini War

Tahle hra je naprostá klasika, kterou si určitě zahraje každý herní pařan z nostalgie. Nebojte, pokud si Super Tank Battle nepamatujete, no, tak není nic jednoduššího než se do hry pustit. Vytvořte tankovou linii a ochraňte svou základnu.

[appbox appstore appid id872966939]

Curved Text

Hrajete si rádi s textem a fotografiemi. S Curved Text váš text dostane nový rozměr. Můžete jej totiž zahnout dle libosti. K tomu dostanete ještě spoustu možností, jak si s textem pohrát a odlišit ho. Dloušťka, pozadí a další úpravy jsou samozřejmostí.

[appbox appstore id584748197]

Orderly – Simple to-do lists

Jestli organizace a pořádek jsou vaším životním krédem, tak zbystřete. Orderly je To-do list, do něhož můžete zadat své úkoly a plnit je. Vše se dá krásně rozdělit do kategorií, které připomínají lístečky. Nechybí ani připomínání na konkrétním místě či čase. Řekněte Připomínkám sbohem.

[appbox appstore id506632088]

My Gratitude Journal

Naše paměť má tendence zapomínat to dobré v našem životě. Co takhle si vytvořit deník, který by byl plný jedinečných a pozitivních zážitků. Přidávejte fotografie, ale i poznámky. Vše pak můžete udělat z pohodlí své postele.
[appbox appstore id1164553256]

iPhone

Dnes nejčtenější

.