Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód nebo se k ní dostanete skrze odkaz v názvu.

SkySafari 6 Pro

Vesmír je prostor, kam se nejspíš mnoho z nás nepodívá. Pokud je ale pro vás obloha a sluneční soustava vším, tak SkySafari vám nabízí ten nejlepší zážitek. Ten můžete pohodlně prožit na svém Macu a mít sluneční soustavu a vlastně všechno, co je lidstvu známo, k dispozici.

Původní cena: 1389 Kč

EzyCal

Pokud bez kalendáře nedáte ránu, tak tu pro vás máme tip. EzyCal není jen kalendář ve vaší navigační liště, který vám dá rychlý přehled. Můžete v něm vytvářet události, úkoly či připomínky a vše máte na jednom místě. Buďte produktivní.

Původní cena: 79 Kč

Flight Unlimited 2K17

Máte rádi okřídlené stroje, které brázdí oblohu. Hra Flight Unlimited vám nabídne pohled z kokpitu, a to třeba na zákoutí San Franciska, Las Vegas nebo se můžete podívat do Švýcarska. Záleží čistě na vás, jestli si výhled z letadla užijete v slunečné kalifornii, nebo ve vrcholcích Alp.

Původní cena:  99 Kč

Slevy her pro Mac na Steamu

Half-Life

[appbox steam 70]

Bastion

[appbox steam 107100]

Trine 2: Complete Story

[appbox steam 35720]

Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition

[appbox steam 435150]

Macbook 12" od Apple

Dnes nejčtenější

.