Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Při kliknutí na název aplikace se vám otevře aplikace v AppStoru

Relax & Color

Potřebujete uklidnit svou mysl, ale zrovna nemáte chuť zhluboka dýchat. Co takhle nějaká uklidňující činnost, která zabere během chvíle. Aplikace Relax & Color pro vás vytvoří z několika náhodných tvarů unikátní obrazec a přiřadí k němu barvy, tudíž je výsledek sám o sobě unikátní.

Původní cena: 79 Kč

Bouncy Catapult

Tahle hra vypadá jednoduše a možná taky je, ale jen 7 % hráčů dokáží zvládnout deset levelů za sebou. Úkol je prostý. Svého hrdinu položíte na kladku. Zábava začíná až v samotný okamžik, kdy jej vystřelíte do vzduchu a necháte ho shodit všechny příčky. Patříte mezi 83 % hráčů?

Původní cena: 25 Kč

World Of Liberty Adventure

Máte doma malého školáka, který popadl angličtině. World Of Liberty je poučný příběh o malé holčičce, jejím psovi a orlovi. Společně se vydají poznávat svět, který je plný historických faktů a poznatků. Všechno jednoduchou a zábavnou formou.

Původní cena: 25 Kč

Break Brick Out

Úkol je jasný. Odstraňte všechny kostičky, které pře vás Break Brick Out postaví. K tomu budete potřebovat rychlé reakce a palec, jednu kuličku a trochu trpělivosti. Pozor, zábava končí, jakmile vám kulička spadne do propasti

Původní cena: 79 Kč

Keyboard X-Key

Nebaví vás už klasická iOS klávesnice a nevíte jakou? X-Key nabízí lištu pro čísla, takže nemusíte přepínat do symbolů. Ještě jednodušší je dostat se k emoji, a pokud se chcete trochu odlišit, můžete si vybrat vlastní pozadí aplikace.

Původní cena: 49 Kč

Whirlpost

Osobní diář nikdy není na škodu, obzvlášť chcete-li si zaznamenat své myšlenky. Whirlpost je jednoduchý a řekne vám, kolik času jste psaním strávili. Své poznámky můžete zaheslovat anebo si jenom pohrát s typem písma.

Původní cena: 129 Kč

Cellular Network Signal Finder

Chystáte se vyrazit stanovat do přírody? Určitě se vám stalo, že jste přišli o signál a nemohli jste se nikomu dovolat. S touto aplikací této situaci můžete předejít a ušetřit si tak nepříjemnou situaci, která by jinak nastala. Najděte si místo na své táboření tak, abyste byli stále na příjmu.

Původní cena: 229 Kč

Hry

Dnes nejčtenější

.