Zavřít reklamu

Apple již dávno není jen společností zaměřující se na mobilní odvětví. Poslední léta jej to táhne ke spoustě dalších odvětví, včetně toho televizního. Jablečná společnost chce konkurovat Netflixu a zajistit si dominanci také na filmovém a seriálovém poli. Právě o nejnovějším projektu Apple TV+ jsme se před pár dny dozvěděli více informací, a to od Eddyho Cua, viceprezidenta softwaru a služeb.

Podle Eddyho se Apple nechce zaměřit na tvorbu co nejrychleji zpracovaného obsahu, nýbrž toho nejlepšího. Na rozdíl od Netflixu mu tedy nejde o kvantitu a chrlení jednoho televizního seriálu za druhým, ale spíše kvalitu, jíž docílí právě správným dávkováním nových snímků. Zároveň prozradil, že nedávné zapojení dvou bývalých zaměstnanců Sony, Jamieho Erlichta a Zacka Van Amburga, bylo nejlepší možné řešení. Podle něj se Apple o televizi nikdy moc nezajímal, neměl v týmu dostatečně znalé odborníky, a tak si nějaké „vypůjčil“ právě od japonské společnosti. Eddy však pěl na adresu obou přeběhlíků chválu.

Cue se rozpovídal o i o chystaném pořadu The Morning Show. O tom se doposud vedly především spekulace, ale Cue prolomil ledy a prozradil podrobnosti. V hlavní roli se objeví Reese Witherspoon, známá například ze snímku Walk the Line, a Jennifer Aniston, kterou určitě všichni znáte. Svou největší roli ztvárnila v sitcomu Přátelé a neméně důležitou postavu si střihla také ve filmu Marley a já. V každém případě se podle Eddyho jedná o vynikající záležitost a máme se na co těšit. Na závěr promluvil o tom, co by si o dnešním stavu Applu a jeho přístupu k soukromým datům myslel Steve Jobs. Podle jeho slov je těžké porovnávat dnešní situaci s tou před 10 nebo 15 lety, ale bezpečí uživatelů by pro něj jistě nadále zůstalo prioritou.

Apple TV+

Dnes nejčtenější

.