Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. K zlevněné aplikaci se dostanete skrze odkaz v nadpisu, který vás přesměruje do App Store nebo stránky steam.

Multi Monitor Wallpaper

Máte svou oblíbenou tapetu na ploše vašeho Macu, ale zároveň potřebujete externí monitor. S Multi Monitor Wallpaper nemusíte řešit problém externího monitoru. Pozadí plochy zkrátka bude vypadat perfektně na všech zobrazovacích jednotkách.
(Původní cena: 129 Kč)

The Clock

Čas je důležitá komodita, obzvlášť pokud pracujete s lidmi, kteří se vyskytují v různých časových pásmech. The Clock nejenže dokáže jednoduše a přehledně zobrazit několik časů, ale dovolí vám naplánovat i schůzku s kolegy.
(Původní cena: 179 Kč)

Antivirus VK: Virus Cleaner
Trápí váš Mac vyskakovací okna či reklamy, když zrovna prohlížíte web. Odpověď je jasná a tento problém vyřešíte koupí aplikace Antivirus VK. Jednoduše najde toho neřáda ve vašem Macu a odstraní ho a zároveň chránit.
(Původní cena: 199 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

The Talos Principle

[appbox steam 257510 oldprice=“39,99 €“]

SOMA

[appbox steam 282140 oldprice=“27,99 €“]

Machinarium

[appbox steam 40700 oldprice=“9,99 €“]

Tomb Raider

[appbox steam 203160]

Psaní na Macbooku

Dnes nejčtenější

.