Zavřít reklamu

Milujete nakupování a k tomu soutěže? Pak pro vás máme skvělou zprávu. V období od 1.7. do 4. 8. 2019 pořádá Smarty.cz parádní soutěž, v rámci níž si můžete nechat proplatit nákup. Pravidla jsou jednoduchá. Pro zapojení do soutěže stačí nakoupit v daném časovém období a prokázat trochu toho fotografického umu a vnitřní originality.

smarty.cz

Věříte, že jste právě vy tou pravou osobou, která zvládá mistrovské řemeslo fotografování a dokáže vytvořit originální a vizuálně působivou fotografii? Skvěle. Nebojte, fotit můžete opravdu čímkoliv, takže je jen na vás, zdali dáte přednost iPhonu, kompaktu, zrcadlovce či jiným zařízením. Důležité je totiž prakticky jen to, aby středobodem fotky bylo nakoupené zboží na Smarty, které si chcete nechat proplatit.

Až své dílo vytvoříte, určitě jej nezapomeňte sdílet. Pokud je pro vás jasnou volbou Facebook, tak fotografii přidejte pod soutěžní příspěvek Smarty.cz. Pakliže spíše holdujete Instagramu, který je pro fotky jako stvořený a chcete se pochlubit svým odběratelům, tak určitě nezapomeňte označit fotku @smarty_cz, abyste byli zapojeni. Pro lepší přehled o dění a vyhlášení soutěže je potřeba sledovat sociální sítě Smarty.cz.

Smarty.cz

Samotná soutěž má hned pět kol. Každý týden, přesněji v neděli, proběhne vylosování nejoriginálnější fotografie. Proto rozhodně nezahazujte fakturu, protože v případě výhry jí budete potřebovat. Jednotlivá kola se odehrávají:

1. kolo: 1. – 7. 7. 2019
2. kolo: 8. – 14. 7. 2019
3. kolo: 15. – 21. 7. 2019
4. kolo: 22. – 28. 7. 2019
5. kolo: 29. 7. – 4. 8. 2019

Na konci každého kola vždy v neděli vybere Smarty autora nejoriginálnější fotky a nákup na ní proplatí. Všichni zákazníci, kteří v tomto období nakoupí, dostanou navíc do své objednávky voucher na 10% slevu na příští nákup příslušenství. Pro úplné informace a pravidla soutěže určitě neváhejte navštívit stránky pořadatele a přejeme kreativního ducha.

smarty.cz

Dnes nejčtenější

.