Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Power Exif-GPS Exif Editor

Power Exif-GPS Exif Editor je výkonný nástroj, který vám pomůže odstranit metadata z vašich fotografií. V aplikaci můžete snadno sledovat, upravovat a odstraňovat metadata včetně GPS údajů o poloze.

[appbox appstore id1468747693]

Tuner Radio Plus

Tuner Radio Plus je skvělý mp3 a mp4 přehrávač, který jistě oceníte nejenom na vašich letních cestách. Umožní vám nejen poslouchat dostupné rádiové stanice, ale také relaxační zvuky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1468461246]

VHS Cam: Vintage Video Filters

Aplikace VHS Cam: Vintage Video Filters propůjčí vašim fotografiím i videím retro vintage nádech. VHS Cam promění váš iPhone ve videokameru z osmdesátých let a umožní vám přidat k vašim snímkům a nahrávkám skvěle vypadající filtry.

[appbox appstore id1457226011]

Slide AR

Aplikace Slides AR vám umožní posunout výsledky vaší práce na zcela novou úroveň. Stačí do aplikace nahrát váš výtvor ve vrstvách a můžete ho upravovat přímo v prostředí rozšířené reality.

[appbox appstore id1439367917]

Olimdal

Vítejte v knihovně ve věži v Olimdal. Z důvodu renovace věže může být někdy těžké najít cestu skrz všechny místnosti. Olimdal  je zdánlivě jednoduchá, ale relativně náročná puzzle hra, odehrávající se v krásném, autentickém prostředí.

[appbox appstore id1459684305]

Rescue Wings

Stalo se neštěstí – les je v jednom ohni. Naštěstí je tu pejsek Scuffy, který je připraven vzít na sebe roli statečného hasiče a požár uhasit. Naplňte nádrž vodou, vzneste se nad les a zachraňte ho.

[appbox appstore id1444883925]

iPhone

Dnes nejčtenější

.