Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Montezuma Puzzle 4 Premium

Montezuma Puzzle je relaxační a logická skládací hra ve starověké aztécké scenérii. Uspořádejte tvary puzzle do správných vzorů. Můžete si vybrat až ze 100 unikátních vzorů, a dokonce k tomu máte i neomezený počet rad. Zní to jednoduše? Vyzkoušejte! 

[appbox appstore id893078635 oldprice=“25Kč“]

Brave Guardians TD

Brave Guardians je epická 3D akční fantasy obranná hra, která vypráví příběh čtyř hrdinů, kteří mají své mimořádné schopnosti. Buďte připraveni na epickou cestu k obraně svého světa proti ošklivý ďáblům. Strážci můžou zachránit svět pod vaší kontrolou! 

The Tea App

The Tea App vás provede několika desítkami různých čajů a metodami vaření. Obsahuje informace a pokyny pro přípravu zeleného, bílého, sencha, matcha, oolong, assam nebo pu’er čaje. Dozvíte se v ní také něco ohledně vaření piva, což potěší zejména v těchto horkých dnech.

[appbox appstore id1131628820 oldprice=“49Kč“]

Funnel

Pokud se zajímáte o to, co se po celém světě děje, aplikace Funnel vám poví to nejdůležitější. Budete si moci vybrat ze sedmi zpravodajských zdrojů, včetně proslulých BBC nebo NPR. Také vám poskytne hodinové souhrny novinek na zvukové nahrávce, kterou lze přehrávat na pozadí.

[appbox appstore id964666344 oldprice=“149Kč“]

Flipagram +

Vytvořte si video tak, jako nikdy předtím! Pomocí aplikace Flipagram budete mít k dispozici spoustu senzačních funkcí a filtrů. Dokážete tak „postnout“ na svůj profil na Instagramu záznam, který všechny ohromí!

[appbox appstore id1260256264 oldprice=“129Kč“]

Mister Battery

Mister Battery je vychytávka, která vám pomůže vypočítat každý detail nabíjení vašeho zařízení. S různými nabíječkami a nabíjecími kabely se rychlost dobíjení vašeho smartphonu podstatně liší. Můžete tedy zjistit, které příslušenství pro vás bude to pravé.

Speckle – Lens bokeh

Chtěli byste fotit na svůj iPhone či iPad fotografie s „bokeh“ efektem, ale nemáte k dispozici tak kvalitní kameru? Nevadí! Aplikace Speckle váš snímač totiž upgraduje o level výše! Potom budete moci vytvářet snímky, které okouzlí všechny vaše přátele!

[appbox appstore id1063127206 oldprice=“25Kč“]

smart-battery-case-iphone-x-fb

Dnes nejčtenější

.