Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

7th Grade Math Testing Prep

Zvýšení matematických znalostí pro vaše dítě pomocí skvělé aplikace! 7th Grade Math Testing Prep pomůže každému dítěti posunout jeho matematiku o level výše. Budou pracovat prostřednictvím testovacích otázek týkajících se témat 7. třídy, včetně algerby, úhlů, kritického myšlení, pořadí operací a slovních problémů.

[appbox appstore id424521569 oldprice=“79Kč“]

Feelca T

Feelca T napodobuje vzhled filmových kamer. Můžete si vybrat mezi 24 a 36 expozičním filmem. Pak seřídit své předměty a odtrhnout. Aplikace také automaticky organizuje fotografie, jako by to byly role filmu. Na závěr můžete přidat titulek, který je prezentován jako Polariod.

[appbox appstore id1165792894 oldprice=“25Kč“]

Solitaere

Pokud patříte mezi milovníky slavné hry Solitaire, hra Solitaere bude přesně pro vás! Nabízí sice moderní design, koncept je ale naprosto stejný. Nečekejte proto na nic a ihned stahujte, budete mít totiž větší šanci vyšplhat se v žebříčku co nejvýše.

Crazy Marbles

Pokud máte rádi hry, které jsou snadné k dokončení, ale těžko od nich utíkáte, bude Crazy Marbles poskytovat trvalou zábavu a nové výzvy. Intuitivní ovládání vám umožňuje otáčet koly pohybem prstů a klepnutím na míč. Postupem času se setkáte s mnoha inovativními překážkami, které vás zabaví celé hodiny.

[appbox appstore id406226862 oldprice=“49Kč“]

Photo Retouch – Add 3D Text

Nejlepší aplikace na retušování fotografií. Ať už jste nováček nebo profesionál, tento editor může splnit všechny vaše potřeby. S programovatelnou kamerou vytvoříte se svými snímky nejživější příběhy. Všechny funkce, které potřebujete k vytvoření uměleckého díla, jsou zde!

[appbox appstore id1328310904 oldprice=“49Kč“]

LIFE by THIX

Pokud jste někdy sněli o tom, stát se přes noc lékařem, nyní kvůli tomu nemusíte ani usínat! Stačí si stáhnout tuto skvělou aplikaci LIFE by THIX a zažít tuto profesi z prostředí vašeho telefonu. Experimentujte s jídlem, léky, spánkem a dokonce si vyzkoušejte i různé lékařské nouzové situace!

air radio tune

Nacházíte se v zahraničí a chybí vám vaše oblíbené české rádio stanice? S „appkou“ air radio tune to nebude žádný problém! Na výběr v ní totiž budete mít přes několik set. A pokud vás omrzí Evropa 2 či Rádio Impuls, můžete vyzkoušet cokoliv ze světa!

iphone_Xr_fb

Dnes nejčtenější

.