Zavřít reklamu

Z marketingového oddělení Beats za posledních několik týdnů a měsíců odešla hezká řádka lidí. Apple však nemusí moc zoufat, podařilo se mu totiž ulovit poměrně vlivnou osobnost, která se o budoucnost značky s přehledem postará. Je jím Chris Thorne, bývalý viceprezident pro Electronics Arts. Kromě toho má zkušenosti také z firem jako The Honest Company či Forward. Do funkce přichází těsně po vydání nových bezdrátových sluchátek Powerbeats Pro.

Thorne má nahradit Jasona Whitea, který opustil Apple na počátku letošního roku. Podle všeho se může chlubit nejen zkušenostmi, ale především výsledky, jichž za dobu svého působení dosáhl. Kromě pěti let u EA má za sebou dva roky u zmíněné The Honest Company a především se mu povedlo vystřelit do výšin společnost Forward, zaměřující se na propojení doktorů a pokročilých technologií, které mělo vylepšit zdravotní péči. Tak jako tak, od nynějška se bude zodpovídat přímo řediteli Beats, Luku Woodovi. Zároveň bude ze své pozice marketingového ředitele zodpovídat za celosvětové marketingové kampaně a budování značky jako takové. Zda se chystají nějaké další personální změny či rebranding je však v tuto chvíli nejasné.

Uvidíme, jakým směrem bude Apple Beats v následujících měsících a letech tlačit. Jisté je, že značka již potřebuje menší obměnu a nová krev by ji mohla poměrně uspíšit. Podle slov Wooda se bude Chris Thorne nadále zaměřovat na vyprávění příběhů spjatých se značkou, které přilákají více zákazníků. Co přesně si pod tímto představit zůstává otázkou, ale zatím to vypadá, že marketingový ředitel se zaměří na lidštější kampaně a možná se inspiruje přímo produkty od Applu. Co na změnu říkáte? Přijde vám to jako krok k lepšímu, nebo měl podle vás ve funkci zůstat předchozí ředitel?

powerbeats pro

 

Dnes nejčtenější

.