Zavřít reklamu

Pracovat pro Apple je zřejmě snem každého zapřísáhlého jablíčkáře. Přestože valná většina pracovních míst je dostupná v jeho domovině, Spojených státech amerických, menší pobočky pracující na velmi zajímavých projektech naleznete takřka po celém světě. Ani Česko nebylo v tomto směru opominuto a co víc – nyní máte možnost stát se tuzemskou součástí Applu. 

Podle pracovního portálu Applu hledá nyní jeho pražská pobočka hned několik poměrně zajímavých pracovníků, kteří by se měli zaměřovat převážně na software. Jedná se konkrétně o softwarové vývojáře specializující se na Core OS či specialisty na strojové učení. Hledají se však i QA inženýři, kteří by se měli zaměřovat na zkoumání algoritmů v hardwarových produktech, tedy zřejmě například v Apple Watch a jejich senzorech pro  měření srdeční aktivity, či vědci, kteří budou zřejmě výstupy z hardwarových senzorů analyzovat. 

Jednotlivé pozice jsou na pracovním portálu Applu vcelku podrobně popsány, avšak zmínky o přesných projektech byste tu samozřejmě hledali marně. Požadavky na jednotlivé pozice jsou na první pohled poměrně přísné, ale na druhou stranu si můžete být jisti velmi slušným platem. Přesná výše sice známa není a Apple ji na svých stránkách ani neuvádí, avšak kvalitní vývojáři Applu si v zahraniční přijdou měsíčně na nižší stovky tisíc korun, takže se dá očekávat, že i zde se budou částky pohybovat zhruba na této úrovni. Požadavky pro tuzemské a zahraniční pracovníky se totiž prakticky shodují.

Pokud byste tedy chtěli pro Apple pracovat i vy, navštivte tuto stránku. Naleznete na ní veškeré informace o postech, které Apple nyní do Prahy hledá a dokonce i kontaktní formulář. Je však potřeba si uvědomit, že zájem o tyto posty rozhodně malý nebude, čímž se šance na přijetí značně snižuje. Pokud však jste skutečně kvalitní, šance na přijetí tu samozřejmě je. 

apple-employee-fb

Dnes nejčtenější

.