Zavřít reklamu

Společnost Apple o víkendu zveřejnila další z videí v rámci své populární série „Experiments“, která je součástí kampaně Shot on iPhone. V pořadí třetí video nese název „Cascade“, a Apple kromě spotu samotného uveřejnil na svém youtubovém kanále také video, odhalující zákulisí jeho vzniku.

Spot s názvem Cascade byl natočen na iPhone XS. Autorsky se na něm podíleli Donghoon Jun a James Thornton. Jak název napovídá, hraje hlavní roli ve videoklipu voda. Na záběrech můžeme vidět neuvěřitelně detailní záběry vody v různorodém prostředí. Živel se nám zde představuje v různých formách, tvarech, rychlostech i barvách, a tvůrci klipu si dali záležet na tom, aby využili opravdu všech funkcí a předností fotoaparátu iPhonu XS. Ve videu se tedy vystřídají slo-mo, 4K a další typy záběrů, ve spotu zazní skladba Watercolors od mmph.

Kampaň Shot on iPhone společnosti Apple se v poslední době zaměřuje především na propagaci a prezentaci schopností fotoaparátu iPhonu XS. V příslušných spotech se často objevují živly – Apple v loňském roce ukázal například záběry na vodu či oheň, v hlavních rolích propagačních spotů se ale předvedl také oheň, kov či světlo.

Zatímco v sérii Experiments Apple prezentuje především variabilitu fotoaparátů svých iPhonů, v jiných sériích zase ukazuje přírodní záběry, architekturu, nebo třeba specifické aspekty nejrůznějších kultur. V rámci kampaně jsme tak mohli vidět třeba přípravy a oslavy čínského Nového roku nebo unikátní jihoamerické zápasnice. Do kampaně ale cupertinská společnost zapojuje i uživatele – nejeden snímek, umístěný na sociální sítě s hashtagem #ShotoniPhone, se dostal do povědomí veřejnosti díky tomu, že jej Apple vybral pro své billboardy nebo tiskové reklamy.

Shot on iPhone XS fb

Dnes nejčtenější

.