Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Fill me up – Black Fitting Puz

Vyplňte mřížku s podivně tvarovanými dílky, abyste mohli přejít na další úroveň. Zdá se to velice jednoduché, pouze ale zpočátku. Hra obsahuje 50 úrovní a obtížnost se samozřejmě zvyšuje, co úroveň.

[appbox appstore id1128189804 oldprice=“25Kč“]

Abigail’s Tales: First Day

Abigail se probouzí do prvního školního dne. Připojte se k ní a jejím přátelům v této nádherné pohádce, abyste zjistili jak si poradí s překážkami a zvraty jejího rušného dne. Čeká vás 26 stran živých a barevných ilustrací. Zahrnuty jsou také dvě hravé stolní hry, které se zaměřují na zlepšení slovní zásoby, kontroly pravopisu a soustředění. A to vše při zábavě!

[appbox appstore id1273604572 oldprice=“25Kč“]

Good Woofy

Tato aplikace může naučit vašeho psa neštěkat, když nejste doma. Jednoduše nastavte Good Woofy na zařízení se systémem iOS, které obvykle necháváte doma, například iPad nebo starý iPhone. Aplikace pak pouští krátkou nahrávku vašeho hlasu pokud váš pes štěkne. Později si můžete prohlédnout průběh pomocí přehrávání statistik a záznamu.

[appbox appstore id979158654 oldprice=“25Kč“]

Treasure Miner – 2d gem mine

Vybudujte si vlastní důlní stavbu a buďte prvním horníkem, který objevuje vzácné artefakty, rudy a drahokamy. Prodávejte své objevy a rozšiřujte svůj důl o nové budovy, více výtahů nebo lepší vybavení. Můžete také vylepšit své dovednosti nebo koupit nové položky, jako jsou žebříky, lampy, značky nebo nové nástroje. Tak na co ještě čekáte?

[appbox appstore id697951905 oldprice=“25Kč“]

3000 Oxford Dictionary

Vyhledejte pomocí této skvělé aplikace 3.000 populárních anglických slov! Ve škole se sice naučíte spoustu gramatiky a nějakou tu slovní zásobu, tyto pokročilejší výrazy ale jen tak někde nepochytíte. Rozšiřte svou slovní zásobu zajímavou hrou. Uživatelské rozhraní je navíc pohodlně navrženo a díky tomu je snadno použitelné.

[appbox appstore id918926602 oldprice=“25Kč“]

Resume Builder, Resume Creator

Resume Builder tranformuje váš iPhone a iPad do přenosného CV designéra. To vám umožní vytvářet jedinečné životopisy během několika minut! Stačí jednoduše zadat základní informace a o zbytek se postará samotná aplikace. V rámci skvělého rozhraní pak jen jedním stisknutím svůj dokument vytisknete nebo odešlete e-mailem.

[appbox appstore id976264942 oldprice=“79Kč“]

Voice Dictation !

Snadno použitelná aplikace pro rozpoznávání hlasu, která vám umožní mluvit a okamžitě vidět textové zprávy. Ve skutečnosti je to až 5x rychlejší, než psaní na klávesnici. Pomocí aplikace Voice Dictation můžete také diktovat příspěvky na své sociální sítě, jako například na Facebookovou zeď nebo na Twitter.

[appbox appstore id581692432 oldprice=“25Kč“]

iPhone XR lsa FB

Dnes nejčtenější

.