Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Breaking Bad Criminal Elements

Hra Breaking Bad Criminal Elements byla vyvinuta ve  spolupráci s tvůrci dnes již kultovního seriálu. Odstartujte svou kariéru pod křídly legendárního dua White &  Pinkman, vylaďte svou laboratoř, vypilujte své „produkty“ k dokonalosti a rozšiřujte své teritorium.

[appbox appstore id1433794073]

Sneak Sneak

Ve hře Sneak Sneak máte příležitost patřičně předvést své schopnosti. Dokážete projít každouz drahou a proklouznout přes všechny překážky? Dávejte pozor – obtížnost se bude postupně zvyšovat.

[appbox appstore id1467170135]

Pixar Stickers: Toy Story 4

Milujete pixarovskou sérii Toy Story a jste připraveni na její čtvrté pokračování?  Vybavte své iOS zařízení příslušnými samolepkami pro iMessage. Najdete zde celkem čtyřiadvacet nových samolepek, se kterými můžete posílat zprávy do nekonečna a ještě dál.

[appbox appstore id1467314574]

8 Ball Hero

Staňte se superhvězdou poolu ve hře 8 Ball Hero. Cestujte po světě, utkejte se se svými rivaly, vylepšete své hráčské schopnosti a zúčastněte se výzev, které vás posunou dál.

[appbox appstore id1300259761]

Swipey Maze

Váš úkol ve hře Swipey Maze je zdánlivě jednoduchý – to ale neznamená, že hra jako taková je jednoduchá. Budete muset najít cestu ven z bludiště, složitost se ale  postupem času zvyšuje a vás tak čekají čím dál náročnější úkoly.

[appbox appstore id1450661102]

24013_iphone-mobile-smartphone-fb

Dnes nejčtenější

.