Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Školáci a studenti už si začínají plnými doušky vychutnávat jejich zřejmě nejoblíbenější období školního roku – poslední předprázdninové dny. Školní režim už je totiž zpravidla uvolněný, jelikož se všichni vidí při letních aktivitách, které jim právě blížící se prázdniny umožní naplno provozovat. Pomyslnou třešničkou na dortu pak může pro některé z nich být získání dobrého vysvědčení, které bude důkazem jejich mnohaměsíční tvrdé práce. A přesně za tu je potřeba se odměnit. 

Obchod Smarty rozjíždí naplno svou novou slevovou akci Škola končí, která má být právě jakousi oslavou konce školného roku a začátku léta. V rámci ní si můžete zakoupit spousty různých produktů v čele s notebooky, smartphony, sluchátky či kamerami za velmi příznivé ceny. Ty totiž padly mnohdy i o vyšší desítky procent. 

Jablíčkáře by mohla zajímat sleva na oblíbený iPad (2018), který lze o prázdninách skvěle využít místo notebooku na základní práci, či prostě jen na sledování filmů a sociálních sítí. Při jeho nákupu nyní ušetříte příjemných 10 % a vyjde vás tak na 8111 korun. Za zmínku pak stojí i legenda mezi notebooky – MacBook Air 2017. Za ten zaplatíte nyní jen 23911 korun a to díky 23% slevě. Líbit by se vám ale mohla i 15% sleva iPhonu 7, který tak díky ní vyjde na 11591 korun. Nabídka je však opravdu široká a naleznete v ní i produkty Beats, JBL, Niceboy a mnoho dalších. 

Pokud se tedy chcete odměnit za vysvědčení či jen vybavit na léto, na Smarty určitě mrkněte. Ceny produktů, které se do akce dostaly, jsou totiž více než lákavé. Ale pozor, čas máte jen do 30. června. 

vysvedceni-uvodnik
vysvedceni-do-textu

Dnes nejčtenější

.