Zavřít reklamu

[SLEVOVÝ KÓD] Hledáte perfektní myš, která bude plně kompatibilní s vaším Macem a zároveň bude ladit s jeho výjimečným designem? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Pro 20 nejrychlejších čtenářů totiž máme slevový kód na originální jablečnou myš Magic Mouse 2.

Slevový kód na bílou Magic Mouse 2:

Slevový kód na vesmírně šedou Magic Mouse 2:

Při návrhu Magic Mouse 2 dbal Apple především na to, aby myš perfektně padla do vaší ruky a práce s ní byla maximálně efektivní. Díky tomu je tak dokonale stabilní, přesná, velmi jednoduše se páruje s jablečnými zařízeními a disponuje dokonce i povrchem podporujícím gesta, která znáte z TouchPadů MacBooků, u kterých je Apple dotáhl takřka k dokonalosti. Vynikající je i její výdrž – na jedno nabití totiž myš vydrží i celý měsíc intenzivního používání. Pokud by vám pak tato výdrž přeci jen nestačila, při vybití stačí pro další hodinu práce zapojit k Lightning kabelu na pouhou jednu minutu. Plné nabití pak trvá jen 2 hodiny a 15 minut. Magic Mouse 2 je vyráběna ze skla a hliníku, díky čemuž působí už na první pohled skutečně luxusním dojmem a vašemu pracovnímu stolu tak dodá ten správný šmrnc. Kompatibilní je s Macy s Bluetoothem a OS X 10.11. 

Vybírat můžete hned ze dvou barevných variant – bílé a vesmírně šedé, která byla zprvu exkluzivním příslušenstvím pro iMac Pro. Běžná cena bílé varianty je 2290 korun, se slevovým kódem PROMO19MMWCZ ji však může získat prvních 10 z vás o 500 korun levněji, tedy za 1790 korun. Podmínky akce naleznete zde. 

Běžná cena vesmírně šedé varianty je 2490 korun, se slevovým kódem PROMO19MMBCZ ji však může mít 10 z vás o 300 korun levněji, tedy za 2190 korun. Podmínky akce naleznete zde. 

Takto slevový kód uplatníte: 

kosik-slevovy-kod
LSA-Head-MagicMouse-2-cz

Dnes nejčtenější

.