Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

HazeOver • Distraction Dimmer™

Obtěžuje vás příliš mnoho otevřených oken? Začínáte se v nich ztrácet? Vyzkoušejte HazeOver! Zbavte se rozptýlení a zaměřte se na svůj aktuální úkol. Tento program automaticky zvýrazní vybrané přední okno a ty ostatní ztlumí do pozadí.

[appbox appstore id430798174 oldprice=“249Kč“]

Infographics Prime – Templates

Více než 2.000 unikátních návrhů pro vizualizaci vašich dat! Infographics Prime obsahuje rozsáhlou sbírku šablon určených pro Apple Keynote, Microsoft Powepoint a mnoho dalších. Najdete zde rozsáhlé obsahové kategorie včetně map zemí, diagramů nebo časových os.

[appbox appstore id1400317513 oldprice=“549Kč“]

Tennis Game in Roaring ’20s

Přemístěte se zpět do dvacátých let, zlatého věku tenisu. Připojte se k dalším uživatelům, kteří se účastní dobré staromódní bitvy o důvtip a dovednost na hřišti. Použijte gamepad nebo jednoduše pomocí myši. Vyzkoušejte multi-player a pořážejte protivníky ze všech koutů světa, nebo se seznamte se single-player režimem, kde se můžete učit v začátcích.

[appbox appstore id1438443481 oldprice=“279Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Hurtworld

Killing Floor

[appbox steam simple 1250 oldprice=14,99€]

Breach & Clear

[appbox steam simple 266130 oldprice=14,99€]

Orbt XL

[appbox steam simple 615610 oldprice=0,79€]

MacBook Air

Dnes nejčtenější

.