Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Grid Wallpaper

Vytovřte si svou vlastní tapetu pomocí jednoduchých čtverců! Stačí otevřít aplikaci, vybírat barvy a dělit kostičky. Až bude hotovo, stačí „tapnout“ na „save“ a poté obrázek vybrat jako svou tapetu. Zkuste něco jiného!

[appbox appstore id1455306421 oldprice=“49Kč“]

Shark Puzzles for Kinds Jigsaw Wonder Collection

Hra Shark Puzzles nabízí skvělé puzzle, u kterých se zapotí i ti starší a zdatnější. Každá ze 44 možností přichází s dechberoucí fotografií žraloka, kterou se musíte pokusit dát dohromady. Puzzle mohou být rozděleny do pouhých 4 kusů, pokud hrajete s dětmi. Pro ty šikovnější je možné rozdělení až do 24.

[appbox appstore id1023960698 oldprice=“49Kč“]

Topo GPS 

Udělejte ze svého iPhonu/iPadu kompletní GPS zařízení s podrobnými topografickými mapami. Zobrazované mapy budou uloženy v přístroji tak, aby mohl být systém Topo GPS také použit offline. Přesnost určení polohy je v příznivých podmínkách asi 5 metrů. Ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku, geocaching a další outdoorové aktivity. 

[appbox appstore id578960575 oldprice=“79Kč“]

PopStar with Undo

Vysoce návyková hra. Jakmile jednou začnete, nemůžete přestat. Existují dva režimy hry. Klasický nebo nekonečný. V obou případech je vašim úkolem spojit dva nebo více bloků, které mají stejnou barvu. Vyzkoušejte!

[appbox appstore id598512361 oldprice=“129Kč“]

Beautiful Monsters – Stickers 

Sada roztomilých samolepek s monstry. Zažijete více zábavy během komunikace díky těmto skvělým a vysoce kvalitním samolepkám. Vtipné monstra můžete posílat samostatně a nebo dokonce je přidat k předchozí zprávě. Příšerky pobaví vás i vaše známé. 

[appbox appstore id1378050134 oldprice=“25Kč“]

Status Art – Custom wallpaper Bar effects

Status Art je zábavný způsob aktualizace a přizpůsobení telefonu přesně pro vás! Snadno použitelný nástroj, kterým vám umožní vybrat si z široké škály krásných vzorů, které vám vyrazí dech.

[appbox appstore id781213561 oldprice=“49Kč“]

People Tracker – GPS Locator

People Tracker je aplikace, která vám umožní zůstat ve spojení se svými zaměstnanci, přáteli nebo rodinou. Stačí zadat číslo na trekování a o poloze svého nejbližšího budete vědět na každém kroku. Může se hodit například pro mladší děti, které pouštíte poprvé do školy samotné.

[appbox appstore id539205975 oldprice=“249Kč“]

iphone-fb

Dnes nejčtenější

.