Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

The Weather Forecast App

The Weather Forecast App je skvělá a dokonale komplexní aplikace pro předpověď počasí. Nabízí neustále aktualizované informace a mnoha detaily ohledně teploty, vlhkosti, tlaku a dalších povětrnostních podmínek.

[appbox appstore id1461065428]

Home Workout Fitness

Jak název napovídá, nabízí vám aplikace Home Workout Fitness každodenní porci cvičebních sestav, které můžete bez problémů provádět v klidu vašeho domova. Najdete zde cvičení pro každou příležitost, úroveň i cíl.

[appbox appstore id1463941122]

Color Line 3D

Chcete se pobavit, zahrát si, a zároveň se také  odreagovat? Vyzkoušejte Color Line 3D – hru, v níž musíte spojit linie všech 3D útvarů, které se objeví na vašem displeji. Postupem času se hra začne komplikovat – jakého levelu budete schopni dosáhnout?

[appbox appstore id1466922864]

Thinkrolls Space

Thinkrolls Space je zábavná, pestrobarevná hra, která zaujme dospělé i děti. Vydejte se na dobrodružnou cestu tam, kam se ještě nikdy nikdo jiný nevydal. Překonávejte překážky, řešte logické hádanky a dostaňte se k cíli.

[appbox appstore id1458751834]

Sprint RPG

Vskutku originálně vypadajíc hra Sprint RPG nabízí celé hodiny zábavy, dobrodružství a napětí. Pusťte se do závodu s časem a na trati se utkejte s pestrou sortou různých nepřátel. Buďte u toho styloví  – Sprint RPG vám umožní se řádně obléknout. Hru můžete pohodlně ovládat jednou rukou.

[appbox appstore id1277023608]

Wild Bullets

V malém westernovém městečku se objevil gang duchů – banditů. Ti se snaží obyvatele městečka proměnit ve snadno ovladatelné loutky, což ale nesmíte za žádnou cenu dopustit. Dokážete se ubránit nepřátelům a ochránit město?

[appbox appstore id1450177986]

iPhone

Dnes nejčtenější

.