Zavřít reklamu

Apple Watch, respektive jejich operační systém watchOS, byl, je a nejspíše také vždy bude plný překvapení. Tyto hodinky mají tolik skrytých funkcí, že i po roce vlastnictví často nalézám takové funkce, o kterých jsem neměl ani nejmenší tušení. Jedna z těchto funkcí, na kterou jsem nedávno narazil, se nachází v aplikaci Stopky. Pomocí ní si můžete jednoduše nastavit až čtyři možnosti, jakým způsobem se Stopky budou na Apple Watch zobrazovat. Zbytečně však nepředbíhejme a pojďme se společně podívat, jaké možnosti Stopky nabízí, a jak se k nim vůbec můžeme dostat.

Jak aktivovat jiné zobrazení Stopek na Apple Watch

Postup je v tomto případě velice jednoduchý, avšak pokud nevíte, co a jak, tak je dost pravděpodobné, že vám tato funkce utekla. Na vašich Apple Watch jednoduše spusťte aplikaci Stopky. Jakmile se vše načte, tak prstem silněji zatlačte na displej. Zobrazí se čtyři možnosti, pomocí kterých si můžete změnit zobrazení Stopek. K dispozici jsou tato zobrazení:

  • Ručičkové
  • Digitální
  • Graf
  • Hybridní

Většina z nás určitě používá klasické ručičkové zobrazení. Pro lepší přehlednost byste však určitě měli využít digitálního zobrazení stopek, ve kterém ihned uvidíte veškeré data, která jste zaznamenali a nemusíte je luštit z ručičkového zobrazení. V případě grafového zobrazení si můžete při měření zobrazit perfektně přehledný graf, který sleduje mezičasy. Podle nich poté zjišťuje, zdali byl čas lepší, či horší a na konec vám sestrojí graf, ve kterém si můžete vše prohlédnout. Zajímavá možnost je zobrazení hybridních stopek, ve kterém můžete jednoduše sledovat vaše výkony tzv. „3v1“. V hybridním zobrazení se totiž vyskytují ručičkové a digitální stopky, společně s grafem.

Mezi zobrazením se samozřejmě můžete kdykoliv přepínat, a to dokonce i bez toho, aniž byste ztratili výsledky. Pokud jste tedy nějaká data naměřili na ručičkovém zobrazení, tak se bez problému a hlavně bez ztráty naměřených dat můžete přesunout například na grafové zobrazí, či jakékoliv jiné. Nejste tedy vázáni na to, že když měření započnete v jednom zobrazení, tak jej také musíte ve vybraném zobrazení dokončit.

apple_Watch_stopky_Fb

Dnes nejčtenější

.