Zavřít reklamu

Před několika dny proběhla E3, která zvedla ze židlí řadu fanoušků konzolí a PC. Vývojáři však nezapomínají ani na iOS, ač se většinu detailů o hrách na tento systém dozvídáme až po skončení konferencí. S jednou novinkou se vytasilo studio Motion Twin, stojící za brutální akční plošinovkou Dead Cells. Ta vyšla na ostatní platformy již v roce 2017 a ihned zaznamenala obrovský úspěch. Po jejím vydání na jablečný systém volaly zástupy fanoušků, a tak se tvůrci rozhodli prosby vyslyšet. Dnes jsme se dozvěděli, že se hry dočkáme také na iOS. Na co všechno se můžeme těšit?

Hlavní předností titulu je netradiční vizuální stránka s přemírou akce, chaotického skákání a brutálních útoků. Nejen díky tomu nasbírala hra na Steamu přes 23 500 recenzí, z toho většinu kladných, a na přenosné konzoli Switch od Nintenda prodala přes 1 milion kusů. Podle hodnocení se jedná o jednu z nejlepších plošinovek poslední doby, nabízející zábavu na dlouhé hodiny. Teď si ji vychutnáme mimo jiné i na našich telefonech a tabletech, a to v původním kabátku. Žádná ořezaná verze ani kompromisy. Doslova a do písmene nás čeká stejný zážitek.

Příjemnou výhodou je možnost využít podpory ovladače. Ten si můžete spárovat s vaším telefonem a hrát stejně plynule jako na ostatních platformách. Jen jedinou věc vývojáři lehce přizpůsobili menším displejům – funkci Auto-Hit. Ta za vás bude automaticky využívat útoky na blízko, aniž byste museli opakovaně mačkat příslušná tlačítka. Titul sice nebude zdarma, na rozdíl od free-to-play hříček mířících na naše zařízení, ale příznivá cena necelých 10 dolarů vaše peněženky určitě nezabolí. A na oplátku vás čekají hodiny a hodiny zábavy, které vám konkurence pravděpodobně jen tak nenabídne. Pokud si hru předobjednáte, můžete ji pořídit za zvýhodněnou cenu 8 dolarů.  A to nejlepší na konec – Dead Cells se na našich obrazovkách objeví již 17. července.

dead cells

Dnes nejčtenější

.