Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

NoLocation – Remove exif data from photos

Jak už jistě název napovídá, aplikace NoLocation vám umožní rychle a snadno odstranit data „EXIF“ z vašich fotografií. Lze je odstranit na nově pořízených pomocí této aplikace, nebo na již vytvořených z vaší knihovny.

[appbox appstore id966446975 oldprice=“49Kč“]

Anchor Pointer Compass GPS

Používání aplikace Anchor Point je jedna radost. A to díky její jednoduchosti, která je hned zprvu patrná. Stačí klepnout na tlačítko, přidat kotvu a určit tak polohu. Místo bude uloženo ve vašem osobním seznamu, kde jej můžete také sdílet se svými přáteli. Chcete-li se vrátit zpět do kotevního bodu, postupujte podle kompasu nebo zobrazte pokyny na vestavěné mapě.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“99Kč“]

6th Grade Vocabulary Challenge

6th Grade Vocabulary Challenge zahrnuje stovky slov a odpovědí s možností výběru pro definice. Bez ohledu na to, zda je vybrána ta správná, budete moci vidět slovo správně použité ve větě. Můžete tedy trénovat ve dne v noci, protože telefon u sebe určitě mít budete!

[appbox appstore id1148717004 oldprice=“49Kč“]

Unicorn Cafe

Království Cinderly otevřelo svou první kavárnu Unicorn Cafe a všichni ji chtějí vyzkoušet! Splňte žádosti zákazníků tak, jak si jen přejí. Pokud totiž přidělíte nesprávný chod neprávnému zákanzíkovi, hra ihned končí. Hra také obsahuje kolekci animovaných samolepek ke sdílení.

[appbox appstore id1462470287 oldprice=“25Kč“]

Calendarium – About this Day

Calendarium je nový, snadno použitelný kalendář, který vám dává nový způsob, jak zjistit mnoho zajímavých věcí o daném dni. Aplikace kombinuje kalendář historických událostí s časy východu a západu slunce, počty týdnů, délkou dne, fází měsíce a mnoho dalších!

[appbox appstore id482136387 oldprice=“25Kč“]

War of Eclipse

Válka Eclipse je retro styl hry, která kombinuje načasování akce, hraní rolí a dobrodružné prvky. Hrajete jako kapitán, který havaroval v bitvě, ale zachránili ho lidé, kteří přežili. V boji proti mimozemskému světu zjistíte pravdu o válce pro lidský svět.

[appbox appstore id556418993 oldprice=“25Kč“]

Pros n Cons

Pros n Cons – jednoduchý, ale výkonný rozhodovací pomocník. Možnosti budou seřazeny od nejlepších po nejhorší na základě hodnocení vynásobeného významem odpovídajících faktorů. Udělejte to nejlepší rozhodnutí!

[appbox appstore id668357845 oldprice=“25Kč“]

iphone-fb

Dnes nejčtenější

.